Du er her: Hjem > medarbeidere; barnearbeidere

Medarbeidere

arrow

Forkynnere

arrow

Barnearbeidere

arrow

Ungdomsarbeidere

arrow

Bønneledere

Flere sider

arrow

Kontaktadresser

Visjon og strategi

Visjon, verdier og målsettinger er bygget på Guds ord.  [mer]

REvital Menighetsseminar

Her finner du emnene i seminaret  [mer]

Medarbeidere

Vi har ca 20 forkynnere som står sammen med oss.  [mer]

Barnearbeider

Tjeneste:  Evangelsit og forkynner

Sissel Alice  Kern Østerhus

Adresse:  
Mobil: 48355128

Fakta: Jeg er ei 33 år gammel dame som elsker Jesus! Jeg er lykkelig gift med Thorsten Kern og vi er bosatt i Oslo. Vi er med og tjener i Jesus Church. For tiden jobber jeg som evangelist for REvital og for Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt i Oslo med bl.a. markedsføring og bønnetjeneste. Jeg er så takknemlig til Gud og REvital for at jeg kan få være med og hjelpe til med dette! Sammen er vi medarbeidere for å utbre Hans rike her på jord!

Bakgrunn: Av utdannelse er jeg fysioterapeut fra Holland, men det jeg brenner for og gjerne jobber med er bønn og evangelisering, samt menighetsbygging! Fra 2004-2007 jobbet jeg fulltid for misjonsstiftelsen JMWZ i Den Haag, Holland. 3 av de månedene var jeg elev på "Harvest time Bibleschool." Høsten 2007-2011 jobbet jeg som barneleder (litt ungdomsleder) i Pinsemenigheten Betania, i Mjøndalen. Samtidig var jeg så heldig å kunne være student på Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt fra 2009-2011. Det var en stor berikelse å kunne gå der på 2. året; Forkynner- og Misjonslinjen!

Dette brenner jeg for: Jeg er glad i å forkynne Guds ord til inspirasjon og oppmuntring, se mennesker bli mobilisert for tjeneste og at vi blir menigheter med hender og føtter som når ut til vårt nærmiljø … som igjen når ut til verden med Evangeliet om Jesus! =514; Ved siden av utadrettede "outreaches" på gata og gjennom barne- og ungdomsskole besøk i RLE-timer, stortrives jeg med å jobbe med tverrkirkelig samarbeid der det blir naturlig! Menigheter roper etter hjelp til bl.a.: - Barne- og ungdomsarbeid - Hvordan nå ut med budskapet om Jesus utenfor sine egne kirkevegger i sitt nærmiljø - Forløsning av nådegaver og tjenester blant sine brødre og søstre innad i menigheten Ikke noe er mer fantastisk enn når menigheter får kommet på plass og virke i det som Herren har kallet dem til!