Du er her: Hjem > Nyheter

NYE MEDARBEIDERE

cat Nyhet |date publisert: 11.07.2010 | Arne Borgersen

bilde

Vi presenterer noen av våre nye og gamle medarbediere som arbedier i flere menigheter med forkynnelse og samtaler med medlemmer som ønsker å komme inn i en tjeneste. De skal betjene flere menigheter framover og vi er spente på hvordan menighetene tar i mopt dem! Be for dem at de får god kontakt og at de kan arbeide slik Den Hellige Ånd veileder til.

bilde

ASTRID NESTVOLD

ASTRID NESTVOLD er en av åre nye medarbeidere som tar oppdrag i flere menigheter. Hun har bønn, trosundervisning og oppmuntring som sin hovedoppgave. I løpet av våren har hun besøkt Vardø og Vadsø og Tverrelvdalen. Her har hun bæde bedt for stedet, hatt samtaler og talt Guds ord. Vi lar henne fortelle selv hva hun brenner for og hva hun har deltatt i tidligere. Min tjeneste har bestått i å undervise i Bibelgrupper, Nasjonalstyret i Aglow , der ansvaret var bønneleder og outreatch. Jerg er bønneleder i menigheten. og undervise i Ordet i forskjellige sammenheng. Kallet fra Gud over mitt liv er: Lær andre det jeg har lært deg. Selvfølgelig underviser jeg om bønn og glede i Herren. Det jeg kjenner ligger tungt på mitt hjerte er Ordet. Komme på linje med Ordet med våre liv og det vi sier. Har også undervist en del om hva som ligger i vår ånd med at Den Hellige Ånd har tatt bolig i oss . Hvordan forløse det inn i den fysiske verden. Har også undervist om ekteskap. Det som er min lidenskap er nok å grave i Ordet. Finne perlene og la Ordet selv forklare seg. Få ryddet vekk det som er en hindring i våre liv for at Guds kraft kan få flyte .


bilde

JOSTEIN RISBERG

Jostein har tidligere vært leder for Stjørdal Misjonsmenighet. I den tiden han var leder vokste menigheten fra ca 30-40 medlemmer til over 300. Tidligere var han medlem i Betel Trondhjem, men opplevde at GUd kalte ham og kona til Størdal. Vitnesbyrdet hans kommer senere.


bilde

OLGAR HAUGEN

Misjonær / pastor Utdannet adjunkt ved uio, med historie, midtøstenkunnskap og noe krl. To år på Livets Ord i Uppsala. 15 mnd i Tver Russland i misjon. Ett år i Niger i Vest-Afrika i misjon. 20 år i Elihumenigheten i Vestfold, nå i styret. Ledet utpostarbeid. Vært med i mediaarbeid. Jobbet som lærer ved Elihu kristne grunnskole, siste året som inspektør. Kan undervise i f.eks nåden, rettferdighet, tro, troendes autoritet, helbredelse, nådegaver, tjenestegaver, så og høste, DHÅ, bønn, nattverd...